Themafeestkisten

Wilt u een origineel feestje geven, maar heeft u weinig tijd, materialen en inspiratie, huur dan een themafeestkist bij Feestfertier.

U bepaalt het thema voor het feest. Wij hebben nagedacht over de activiteiten.

Iedere themafeestkist wordt geleverd met:

    • Draaiboek: boordevol knutsel-, traktatie-, speurtocht- en spelideeën. U kunt het feest uitvoeren volgens de verhaallijn zoals beschreven in het draaiboek, of de activiteiten op uw eigen manier aanbieden. Al met al activiteiten voor ruim 3 uur vermaak.
    • Verkleedkleren: voor ieder kind een outfit en attributen om een echte prinses, heks, piraat, kabouter, kok, Hawaii girl, circusartiest of indiaan te kunnen zijn. Om het feest helemaal compleet te maken, is het ook mogelijk om voor een volwassene verkleedkleren bij te huren. Dit kost 7,50 per kostuum.
    • Decoratiemateriaal: Om helemaal in de sfeer van het thema te komen is decoratiemateriaal in de kist aanwezig, zoals een vlaggenlijn, tafellaken en overig materiaal om de kamer mee te versieren.
  • Materiaal voor spelletjes: Voor de spelletjes is weinig en gangbaar materiaal nodig. Voor een groot aantal spelletjes bevinden de materialen zich in de themafeestkist. Bijvoorbeeld: ballen, balgooispel, touwtrekken, ezeltje prik, hoepels, enz.

Kortom een kist boordevol attributen en ideeën voor een geslaagd kinderfeest.
Zie per themafeestkist voor meer informatie.

Gebruik:

Iedere themafeestkist is samengesteld voor 8 kinderen. Meer kinderen is mogelijk (max. 12), tegen een meerprijs van 3 euro per kind.

De themafeestkisten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

U huurt de kist voor 3 dagen.

Thema feestkisten € 30,- (3 dagen |€ 50,- borg)

Extra verhuur artikelen: suikerspinmachine, softijsmachine, popcornmachine, bingospel, rode loper: € 7,50 (€20,- borg).

Eventueel zijn wij ook in te huren om het feestje geheel te verzorgen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

De themafeestkisten zijn ook goed te gebruiken om een themadag te organiseren voor andere gelegenheden, bijvoorbeeld kinderdagverblijven, buitenschoolseopvang, scholen, familiefeesten, bedrijfsfeesten,  buurtfeesten, enz.

Zie voorwaarden voor meer informatie.